Home » ECo-AaP

ECo-AaP lifestyle-coaching:

 

 

 

Wie ik ben? Geen idee. Dat hangt vooral af vanuit welk perspectief ik naar mezelf kijk of jij naar mij of jij naar jezelf. Gezien vanuit het menselijke gezichtsveld ben ik een vrouw en dat zou je vanuit je brein verder kunnen onderverdelen in 'een Indische vrouw'. Wanneer je me verder zichtbaar zou observeren, dan zou je kunnen constateren dat ik een 'linkshandige Indische vrouw' ben.

 

 

 

Maak jouw verhaal zichtbaar

Wat je niet meteen aan mij kunt zien is dat ik veganist ben (en dat is overigens ook meteen mijn favoriete, niet-zichtbare rol binnen het spel van identiteiten) en dat heeft dus een verhaal nodig. Als je het hebt over zichtbaar worden als jezelf, dan is het zo belangrijk om dat wat onzichtbaar is (voor de mens), maar heel belangrijk voor jou als persoon, zichtbaar te maken.

 

Voor mij als de persoon Priscilla Sharon Thé is het belangrijk om via dat wat ik doe, ben en uitstraal, een stem te zijn voor de niet-menselijke dieren die hier met ons samen wonen, maar die niet 'onze taal' spreken. Via mijn werk en privé-leven probeer ik daarom zoveel mogelijk een levensstijl uit te dragen met zo weinig mogelijk dierenleed.

 

Jouw unieke persoonlijkheid binnen het grotere geheel
Sinds ik samenleef met Sira en Skippie begrijp ik honden bijvoorbeeld veel beter. Ik herken bepaalde signalen en zij die van mij (en die van mijn vriend). Je zou kunnen zeggen dat wij in het klein een samenwerking zijn aangegaan met een andersoortig dier dan de mens. Ik noem dat ECo-AaP (en dat staat voor Earth Cooperation Animals and People).

 

Deze samenwerking kon alleen maar tot stand komen doordat ik uitgezoomd naar dat wat is, keek en kijk. Zoals ik het zie zijn honden, maar ook andere dieren, gelijkwaardig aan de mens. We leven ten slotte samen in hetzelfde huis, namelijk hier op aarde.

 

Ik denk dat de tijd is aangebroken dat we meer uitgezoomd gaan leven, zodat er meer ruimte komt voor het zelf. Zoom eens uit en verwonder je over al die andere vormen van het zelf, over al die kanten van jou die je misschien niet wilt zien, maar die jij ook bent...

 

Stap eens uit je comfortzone en leef...

De vegan lifestyle is een belangrijk onderdeel van mijn coaching en een vrij directe en snelle manier om jezelf op meerdere vlakken tegen te komen en dus, als je wilt, concrete stappen te maken om zichtbaar te worden als jezelf.

 

En met een vegan 'lifestyle' bedoel ik dus niet alleen het eten van een plantaardig dieet wat veel mensen denken :).

 

Wanneer je jezelf vegan noemt (en ja, dat is ook een rol die je speelt, maar dan wel eentje waar iedereen, en niet alleen de mens, maar ook andere dieren, en onze planeet iets aan heeft), dan gaat je leven er toch echt iets anders uitzien dan hoe het eerst was. Niet alleen ga je anders eten, maar je kijk op de wereld, je medemens en andere dieren kan in een klap veranderen. En op praktisch niveau betekent dat nogal wat. Dus ondersteuning en hulp daarin kan enorm handig zijn. Ik ben inmiddels alweer een aantal jaren vegan en mijn veranderingsproces heeft er onder andere toe geleid dat ik nu doe wat ik doe en dat ik ben wie ik nu ben. Dus je bent gewaarschuwd; het is betreden op eigen risico en er is geen weg meer terug :)...

 

Non-dualiteit in een duale wereld

Daarnaast leer ik je op een speelse manier in het leven te staan door middel van het in- en uitzoomen op de verschillende identiteitsrollen die wij dagelijks spelen. Hiermee gaan we aan de slag vanuit een non-duale kijk op het leven.

 

HSP is niet wie ik ben

En als laatste besteed ik ook aandacht aan hoogsensitiviteit, maar dan vanuit een non-duale visie hierop. Ik heb zelf een tijdje geworsteld met mijn 'hsp-identiteit', maar dat kon ik gaandeweg een plek geven toen non-dualiteit op mijn pad kwam.

 

HSP is, zoals ik het nu zie, ook een van de rollen waarin mensen zich in kunnen verliezen als ze zich hiermee volledig gaan identificeren. Ieder levend wezen is, volgens mij, een gevoelig wezen (niet alleen de mens).

 

En ja, de een heeft een gevoeliger systeem dan die van een ander en ja, in deze wereld betekent dat dat je dan soms voorzorgsmaatregelen moet nemen om niet overweldigd te raken door al die externe prikkels, maar daar valt prima mee te leven wanneer je bereid bent je persoonlijkheid door en door te leren kennen en hsp leert zien als een identiteitsrol en niet als jouw identiteit in zijn geheel.

 

Als coach help ik je dus vooral om naar hsp te kijken vanuit een breder perspectief.  


Hoe word ik een ECo-AaP?

Je zou eigenlijk kunnen zeggen dat ik je opleid tot ECo-AaP, iemand die volledig in verbinding staat met zijn of haar omgeving (en daarbij durft uit te zoomen buiten zijn of haar rol als mens) en tegelijkertijd contact heeft met zijn of haar diepste kern.

 

En daarbij leer ik je (vanuit mijn praktische achtergrond als communicatieadviseur) wanneer het handig is om zichtbaar te zijn als jezelf en wanneer niet (want ook die momenten zullen er nog steeds zijn).

 

En als je al zover bent met het lezen van deze tekst, dan ben je misschien wel een serieuze ECo-AaP in wording :).

 

Lees dan vooral verder...

 

Jaarprogramma ECo-AaP

  • Ben je klaar voor een helder leven, maar weet je niet waar te beginnen?
  • Ben je bereid om daarbij diep te gaan?
  • En daarmee bedoel ik stap voor stap dingen af te leren in plaats van weer nieuwe methodes en strategieën in dat hoofd te stampen, waardoor je meer op een robot lijkt dan op een levend wezen :) ?
  • Wil je moeiteloos zichtbaar zijn als die unieke levensvorm dat je bent? 
  • Dan is het jaarprogramma ECo-AaP misschien wel iets voor jou...

 

Wat blijft er over wanneer je teruggaat naar de basis? En van daaruit aan de slag gaat met dat wat is?

Dan komt er ruimte voor jezelf EN kun je echt beginnen met zichtbaar te worden als jezelf. Een jaar lang krijg je persoonlijke coaching van Priscilla Sharon Thé.

 

Wil je weten of dit jaartraject iets voor jou is?

 

Bel me dan gerust op:

0 (031) 85 - 105 03 62 

 

of vul je gegevens in via 'Contact' (rechtsboven of linksonder op de website) voor meer informatie. 

Terug naar de basis en zichtbaar worden als jezelf