Home » ECo-AaP

ECo-AaP = Earth Cooperation Animals and People

 

Wie ik ben? Geen idee. Dat hangt vooral af vanuit welk perspectief ik naar mezelf kijk of jij naar mij of jij naar jezelf. Gezien vanuit het menselijke gezichtsveld ben ik een vrouw en dat zou je vanuit je brein verder kunnen onderverdelen in 'een Indische vrouw'. Wanneer je me verder zichtbaar zou observeren, dan zou je kunnen constateren dat ik een 'linkshandige Indische vrouw' ben.

 

Wat je niet meteen aan mij kunt zien is dat ik veganist ben en dat heeft dus een verhaal nodig. Als je het hebt over zichtbaar worden als jezelf, dan is het zo belangrijk om dat wat onzichtbaar is (voor de mens), maar heel belangrijk voor jou als persoon, om dat zichtbaar te maken. Voor mij als de persoon Priscilla Sharon Thé is het belangrijk om te spreken voor hen die hier met ons samen wonen op planeet Aarde, maar die niet de menselijke taal spreken. Want natuurlijk 'praten' ze met elkaar en met ons, maar dat wordt vaak niet herkend als communicatie, omdat wij niet hun taal spreken en zij niet de onze. Gelukkig ben ik niet de enige die op haar eigen manier een spreekbuis is voor de niet-menselijke dieren en deze groep is groeiende... 

 

“May our daily choices be a reflection of our deepest values, and may we use our voices to speak for those who need us most, those who have no voice, those who have no choice.”

Colleen Patrick-Goudreau, author of Vegan's Daily Companion: 365 Days of Inspiration for Cooking, Eating, and Living Compassionately

 

 

Sinds ik samenleef met Sira en Skippie begrijp ik honden veel beter. Ik herken bepaalde signalen en zij die van mij (en die van mijn vriend). Je zou kunnen zeggen dat wij in het klein een samenwerking zijn aangegaan met een andersoortig dier dan de mens. Ik noem dat ECo-AaP (en dat staat voor Earth Cooperation Animals and People).

 

Deze samenwerking is alleen maar tot stand gekomen doordat ik uitgezoomd naar dat wat is, keek. Zoals ik het zie, zijn honden, maar ook andere dieren, gelijkwaardig aan de mens. We leven ten slotte samen in hetzelfde huis, namelijk hier op aarde.

 

Ik denk dat de tijd is aangebroken dat we meer uitgezoomd gaan leven, zodat er meer ruimte komt voor het zelf. Zoom eens uit en verwonder je over al die andere vormen van het zelf, over al die kanten van jou die je misschien niet wilt zien, maar die jij ook bent...

 

Jaarprogramma ECo-AaP

  • Wil je met een helder hoofd en gezond lichaam door het leven gaan, maar weet je niet waar te beginnen?
  • Ben je bereid om daarbij diep te gaan?
  • En daarmee bedoel ik stap voor stap dingen af te leren waarvan je dacht dat dit gewoon bij jou hoorde?
  • Maar dat bij nader inzien jouw zelfontwikkeling in de weg staat?
  • En daarmee jouw authentieke zichtbaarheid, waardoor mensen geen kennis kunnen maken met die beste versie van jouzelf?
  • Dan is het jaarprogramma ECo-AaP misschien wel iets voor jou...

 

Wat blijft er over wanneer je teruggaat naar de basis? En van daaruit aan de slag gaat met dat wat is? Dan komt er ruimte voor jezelf EN kun je echt beginnen met zichtbaar te worden als jezelf. Een jaar lang krijg je persoonlijke coaching van Priscilla Sharon Thé.

 

Dit is een intensief traject voor zowel de coachee als de coach en om de kwaliteit te waarborgen zijn er maximaal 10 plaatsen per jaar beschikbaar.

 

Vul je gegevens in via Contact (rechtsboven of linksonder op de website) voor meer informatie of klik op 'Reserveer' (rechts onder het plaatje op deze pagina) om meteen een plek in mijn agenda te prikken voor een gratis intakegesprek.