Home » Over WZAJ

Word zichtbaar als jezelf

 

Illusies doorbreken en de waarheid ontdekken, zodat er ruimte vrij komt om zichtbaar te worden als jezelf. Spreekt dit je aan? En wil je hier meer over weten? Lees dan vooral verder. Zo niet, geen probleem. Wat zijn illusies eigenlijk en wat is 'de waarheid' dan? Dat is voor iedereen binnen deze stoffelijke realiteit weer anders en hangt af van jouw bewustzijnstoestand in dit leven.

 

Priscilla Sharon Thé (Hoogeveen, 1977) is oprichter van Word Zichtbaar als Jezelf en is geschoold als communicatie- en informatiewetenschapper. Na jaren te hebben gewerkt in de 'zichtbare en snelle' communicatiewereld in verschillende functies als redacteur, journalist, communicatieadviseur en PR-coach, werd het tijd voor verdieping. Of beter gezegd: het zelf schreeuwde al jaren om aandacht, maar werd keihard genegeerd. Totdat het moment arriveerde dat zij zich er wel aan moest overgeven en vanaf toen was er geen weg meer terug...

 

In de jaren die volgden nam zij beslissingen die, wellicht voor de buitenwereld, niet geheel logisch overkwamen. Ze verhuisde van Amsterdam naar Rotterdam. Om vervolgens bijna 10 jaar later te veranderen van 'stadsmeisje' naar Limburgse 'plattelandsvrouw' :). Al tijdens haar studie maakte ze kennis met het ondernemerschap en mede daardoor leerde ze in de 'echte' wereld na haar afstuderen veel over zichzelf en het leven. Ze stopte met het slikken van de anticonceptiepil om vervolgens tot het besluit te komen om geen 'eigen' kinderen op deze wereld te zetten. Samen met haar vriend is ze hondenouder van de Rotterdamse straatmeid Sira en de Roemeense driepoot Skippie (en daar komen vast nog wel meer zeer gewenste dierenkinderen bij).

 

En er kwam nog meer helderheid in haar leven. Ze veranderde van een 'flexibele en vage vegetariër' in een veganist. Het televisieabonnement werd ingeruild voor heerlijke avondrust in combinatie met interessante gesprekken over de zin en onzin van het leven, een beetje Netflix, wat Youtube-filmpjes en een hernieuwde boekenliefde. Haar directe omgeving merkt de veranderingen ook op en weet zich soms geen raad met haar. Sommige mensen zijn (hoogstwaarschijnlijk) daardoor van 'het toneel' verdwenen (of meer naar de achtergrond getreden) en hebben plaats gemaakt voor nieuwe 'spelers' in haar leven. Als persoon is ze zichzelf aan het worden en dat strookt niet altijd met 'de gewenste werkelijkheid'. Ach, c'est la vie :). Het proces van onthechten en zelfacceptatie 'in de wereld' is nog steeds in volle gang en zal vermoedelijk doorgaan tot de fysieke dood. 

 

Priscilla combineert haar levenservaring als mens en oneindig wezen door mensen tijdelijk te begeleiden op hun pad naar het zelf en de waarheid. Dit doet ze op haar geheel eigenwijze en praktische manier. Ze geeft inzichten, inspireert en maakt je soms zomaar onverwachts wakker. Tegelijkertijd zet ze binnen de 'droom-realiteit' haar kennis en kunde in als persoonlijke 'down to earth' assistent voor mensen die acuut hulp nodig hebben op het gebied van planning, organisatie en management. Ze is zowel Yin als Yang of zoals Osho het ooit zo mooi heeft gezegd:

 

“Zorba is the foundation and Buddha is the palace. Buddha is the peak, but the foundation stones are laid by Zorba. It will be foolish to choose to be a Buddha without having the foundation stones." 

 

Leven in balans als Zorba the Buddha, dat dus.

 

En als als je al zover bent gekomen om deze regel tekst te lezen, dan zou het zomaar kunnen dat jij al ergens uit de droom des levens aan het ontwaken bent en klaar bent om zichtbaar te worden als jezelf. En mocht je even met jezelf in de knoop zitten, waardoor je helemaal niet meer weet hoe je zichtbaar kunt worden/zijn als jezelf, dan weet je me nu te vinden :). Ik help je graag verder en eh, welkom!